Translate

Followers

INDUSTRI KECIL DAN SEDERHANA SAYA

INDUSTRI KECIL DAN SEDERHANA SAYA
all product is open for oder

Monday, November 12, 2012

Nasyrah graduation day 2012

Majlis ni diadakan pada 10.11.2012 di auditorium JPA, parcel C. Graduation untuk umur 6 tahun. Irfan masuk persembahan wakilkan taska cawangan KPDNKK.

majlis perasmian


persembahan okestra..hati ibu boleh sayu dan sedey tgk anak buat persembahan. macam tak percaya, cepat jer masa berlalu. abang dah semakin besar.

abang mencari ibu dan adik masa ni..


amik hadiah kat pentas, sebab exam baru ni dapat nombor 5 dalam kelas. ok ler tu sayang..pelan2 ye..tahun depan dapatkan nombor 1,2 atau 3 plak ye..

adik sibuk menangis nak pegi kat abang di belakang pentas



14.11.2012, genap umur abang 5 tahun..tahun ni tak celebrate kat taska macam tahun lepas. bagi goodies bag je sbb kami akan sambut kat cameron highlands nanti. ibu dan ayah sayang sangat2 kat abang..


1 comment:

  1. tahniah untuk abang...dan happy birthday juga yer...

    ReplyDelete