Translate

Followers

INDUSTRI KECIL DAN SEDERHANA SAYA

INDUSTRI KECIL DAN SEDERHANA SAYA
all product is open for oder

Tuesday, November 20, 2012

Frame yang dioder dah sampai


Sangat cantik dan berpuas hati. aku grab masa promo raya haji hari tu. Disebabkan berpuas hati dengan hasil kerja kak ayu ni, aku oder lagi. Tapi saiz yang besar untuk letak gambar sekuarga. Sesapa yang berminat boleh tengok kat FB beliau, Airis Wall Deca atau klik kat http://www.facebook.com/airiswall.deco







pic bawah ni sekadar hiasan je, saja nak letak gambar anak-anak






6 comments:

  1. besar ker frame tu? share ler price yg kena caj...

    ReplyDelete
  2. aloh2 sweetnyeeeee..semoga kekal hingga ke syurga...;)

    ReplyDelete
  3. frame cantik, orang2 dlm gambar pun semua cantik..

    ReplyDelete
  4. saiz dan harga kena tgk kat FB owner sebab ada banyak pilihan la yang..

    ReplyDelete
  5. Falsya, mala dan madiha. Amin... dan terima kasih

    ReplyDelete