Translate

Followers

INDUSTRI KECIL DAN SEDERHANA SAYA

INDUSTRI KECIL DAN SEDERHANA SAYA
all product is open for oder

Friday, September 16, 2011

bluebery cheese brownies

smalam aku buatkan cheese brownies sempena birthday anak bos cik asben aku..
cik asben den la yg minta buatkan coz budak tu suka mkn apa jua spesis brownies nih..
pas tu buatkan 2 loyang jugak..
marble and blueberi cheese brownies..
oder dari jiran aku utk open house dia..
ptg smalam, member opis aien sms nak oder 1 loyang, flavour blueberi..
sebenarnya, aien nak apam polka dot 100pcs..
tpi, short noticed sgt. aku x dpt nak buat sbb dia nak amik esok paginya..
kebetulan plak, mlm tu aku nak kna buat 3 biji brownies..
so, aku tak dpt nak memenuhi permintaannya itu..
sorry ye sayang...
bila aien dpt tau aku nak wat brownies nih..
dia terus oder brownies la..
aku pun godek lagi 1 adunan..
so, mlm tdi aku berperang dgn 4 biji brownies...
*
*
blueberry cheese brownies
*
*
1 biji saiz loyang 4 segi 10x10, RM45.00 utk marble, blueberry dan strawberry cheese brownies..
aku guna cheese jenama kraft..
*
*
si aien ni request supaya asingkan siap2 dlm 2 bekas coz dia nak bawa ke 2 tmpt yg berlainan..
yg bekas kecik tu utk awak mkn dlm keta nanti
thanks semua coz sudi oder dgn mk nih..
harap puas hati k..

2 comments:

  1. salam yanie - nak tanya kalau tak keberatan. masa bakar lapisan cheese kena guna api atas & bawah ke?

    ReplyDelete
  2. nak order 3 dulang :p
    salam kenal

    ReplyDelete