Translate

Followers

INDUSTRI KECIL DAN SEDERHANA SAYA

INDUSTRI KECIL DAN SEDERHANA SAYA
all product is open for oder

Thursday, July 14, 2011

secret recepi

tadi lunch kat secret recepi..
lunch dgn geng mkn2 aku la..
sebenarnya nak mkn pai tee kat the chicken rice shop..
last, smpai sna blh plak ubah plan ke secret recepi..
bayar tong2 ma...
kmi makan kat secret recepi alamanda putrajaya..
herm...sedapnya...
nak repeat slalu tak boleh la..
pokai mak dibuatnya..
ado yang kena cuci pinggan mangkuk kat belakang tu nanti..
aku tunjuk menu aku punya dulu k..
*
*
lunch set yang harga RM15.00 + ice lemon tea..
fried rice with sate..
sedap dan agak spicy..
*
*

yg ni cc min punya..
grill blackpepper chicken RM14.00
pun sedap...terasa lada hitamnya..paneh badan weh..
*
*

ice blended milk espresso, RM8.50..
cc min punya..
*
*

tom yum noodle RM13.50..
jijah punya..
jijah minum ice lemon tea sama cam aku..
*
*

brownies walnut RM5.00..
sedapnya..
tak terlalu manis dan just nice..
yg ni kmi makan sementara menunggu menu utama sampai..
*
*

banana crumble RM5.00..
yang ni memang mcm rasa kek pisang biasa..
cuma yang sedap coz dlm tu ada kekacang yang saiz agak besar2..
terasa bila mengunyahnya..
yg ni plak kmi mkn selepas habis semua menu di atas tu..
buruk lantak weh...








3 comments:

  1. selamat malam yanie,
    sesekali makan luar sedapkan.... tambah lagi kalau memang hidangannya menyelerakan!... tak rugi, malah berbaloi2

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum kak yanie.....ice blended tu nampak sedap betol..kalo minum time tgh hari panas terik tu alangkah bahagianya...

    ReplyDelete
  3. sesekali blh la mkn kat sini..he3..

    ReplyDelete