Translate

Followers

INDUSTRI KECIL DAN SEDERHANA SAYA

INDUSTRI KECIL DAN SEDERHANA SAYA
all product is open for oder

Thursday, September 27, 2012

lunch at thai tom yam kung, presint 15

hari ni lunch kat thai tom yum kung presint 15. sapa lapor, nmpak org ramai kat dalam restoran ni dinasihatkan jangan datang ler..aku datang makan time lunch hour, 45 minit menunggu oo....air tinggal 1/2 cawan, makanan baru smpai. dah la makanan kat situ pedas2 belaka, kena oder extra minuman lagi nanti..
makanan yang aku & the gang oder tadi, semua sedap2 belaka. tapi, mak aii..podeh weh..


buku menu dia da...



minum laici kang dulu..


ini daging paprik, antara yang paling pedas dalam menu kami



ini plak, black pepper sizzling beef, yang ke2 pedas..



tom yum ada rasa santan sikit. tapi sedap dan udang dia fresh...




total rega kami makan tadi. harga ok la dan makanan memang sedap. cuma pedas2 ler..untuk aku yang penggemar makanan pedas memang syiok le makan..kesian kat jijah la, dia tu tak kuat pedas sangat. service lembap, tapi tak blh komen byk2 pasal service ni sebab kat kedai ni tak de service charge. boleh repeat lagi pas nih...

2 comments:

  1. nampak cam sedap sgt black pepper sizzling beef tuh...

    ReplyDelete