Translate

Followers

INDUSTRI KECIL DAN SEDERHANA SAYA

INDUSTRI KECIL DAN SEDERHANA SAYA
all product is open for oder

Sunday, May 15, 2011

kek karamel

repeat oder dari opismate aku...
jue amir....
wat mkn2 utk anak dia yg dah berumur setahun...
actually b'day anak dia dah lepas...
ni kira wat utk anak dia yg masuk umur 1 tahun...
*
*
kek karamel wif peach..
*
*
biasala...............
kalau ada org oder je kek karamel dri aku...
aku mesti dpt extra oder punya dri cik asben aku..
aku buat la 2 loyang...
cik asben aku ni memang addict dgn kek ni...
tak smpai 2 hari, dah tggl suku kek tu dikerjakannya...
*
*

jemput makan.....
*
*

kek karamel...resepi refer cni k

6 comments:

  1. nyum..nyum..!~ sgt terliur tgk masakan sedap2 kt cni...nk sikit boleh? hihi~

    ReplyDelete
  2. datang rumah, kita buatkan k..

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum

    salam singgah dan salam kenal..
    wah!!! suka sangat2 bila kenal sahabat yang pandai masak kek....

    i like
    mmg menyelerakan..

    ayu minta izin boh blog yanie (tiak nama tu kan?) dalam bloglist ayu ya...

    thanks

    ReplyDelete
  4. thanks ayu coz sudi letak blog yanie dlm bloglist ayu

    ReplyDelete
  5. uyyyoooooo... terernya wak kek bagai...
    kagum2...
    :)

    nway, salam kenal wak... :)

    ReplyDelete
  6. eh!apsal menarik sgt kek karamel ni..huuu..nmpk sedap.. http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete