Translate

Followers

INDUSTRI KECIL DAN SEDERHANA SAYA

INDUSTRI KECIL DAN SEDERHANA SAYA
all product is open for oder

Thursday, December 6, 2012

Cameron Highlands 2012 Day 2

nak sambung semula citer trip ke cameron highlands hari tu. ah berkurun baru sempat nak update..bizi weh hujung2 tahun2 ni.hari kedua, kami check in kat brinchang di crown imperial court apartment. betul2 belakang petronas dekat area pasar malam brinchang. boleh jalan kaki je nak ke pasar malam tu. rate dia RM360.00 pernight. pasar malam ni hari biasa, buka jumaat dan sabtu sahaja. kalau cuti sekolah, tiap2 malam ada pasar malam. malas nak taip citer panjang2, layankan gambar2 ni je la...


lagi best duk kat sini dari apartment sebelum ni. ada 3 bilik dan semua bilik katil queen. kami amik bilik yang ada 2 katil queen kat dalam tu.



beli jambu warna warni kat pasar malam


kat cactus valley









si kecik ni, sejuk2 pun dia boleh habiskan aiskrim strawberry. sedap sebab fresh starwberry kisar yang dijadikan aiskrim. RM1.00 utk sebatang.


dah on d way balik putrajaya masa ni. si kecik ni, dia masukkan sebesar2 strawberry kering tu dalam mulut dia.





3 comments:

  1. seronoknya gie CH...kat sana lynn suka makan strawberry ice cream...

    ReplyDelete
  2. Salam.. Kak, blh bg contact no apartment ni x?

    ReplyDelete