Translate

Followers

INDUSTRI KECIL DAN SEDERHANA SAYA

INDUSTRI KECIL DAN SEDERHANA SAYA
all product is open for oder

Thursday, July 5, 2012

strawberry & kiwi celup coklat dan pasta mushroom

dah lama tak mengupdate blog ni..entry ni pun gambar lama. tak de mood nak update blog sebab kamera kesayanganku rosak..gambar blur..tension betul la..lagi2 tension sebab bukan rosak kat tangan sendiri..huwaaa.....
layan la gambar makanan kat bawah ni ye...buah strawberry & kiwi, kalau celup coklat, memang cepat licin







bawah ni, pasta mushroom. resepi sos, aku guna sos buat spagheti jer..





2 comments:

  1. amboiiiii makannnn...terliur nih!!

    ReplyDelete
  2. terliur sudah! tgh ujan2 cmni, terasa lapar yg amat pulak. hehehe

    ReplyDelete