Translate

Followers

INDUSTRI KECIL DAN SEDERHANA SAYA

INDUSTRI KECIL DAN SEDERHANA SAYA
all product is open for oder

Monday, May 14, 2012

aktiviti hari sabtu @ 12.05.2012

Hari ni ada family day suka2 unit aku. Kat opis aku, ada banyak unit. Unit seramai 12 org yg terdiri dari gred 44 dan ke bawah. kami buat family day sekali lagi kat Sg. Congkak. Tempat ni jadi pilihan sebab kawasan dia cantik, bersih, selamat utk anak2 mandi dan dekat utk kami semua datang ke sini. Kalau buat jauh2, susah orang nak datang. Macam2 alasan yang keluar nanti. Gambar tak banyak aku amik sebab sibuk melayan anak dara sorang ni..

si kecik yang kesejukan. sejuk air dia wo..


kengakwan yang sibuk ber BBQ

kawasan dia cantik dan ok la..ada tempat nak berlindung dari panas dan hujan. sebab petang tu hujan lebat weh...nasib baik dah petang masa tu..

kali ni, cik asben ikut...dia la yang jaga anak2 masa mandi..pas hujan lebat, kami balik terus ..tak boleh nak tggu ikut kengakwan lain. smpai rmh, mandi dan terus semua lepak keletihan. bangun tido, kuar dan tapau pizza hut kat belakang rumah. kat presnt 15. guna hot tiket jer..2 keping hot tiket RM15, boleh beli 1 pizza personal pan dengan harga RM1.00. aku ada 4 keping hot tiket, dapat la beli 2 pizza. cukup la utk kami sekuarga. anak2 bukan makan sangat. utk diaorg aku belikan nasi ayam.





3 comments:

  1. dh lame x ke sg congkak..plan plan x jadi pulak sbb hujan..hehehehe.. :)

    ReplyDelete
  2. besar sok tak boleh seksi2..bahaya o...

    ReplyDelete