Translate

Followers

INDUSTRI KECIL DAN SEDERHANA SAYA

INDUSTRI KECIL DAN SEDERHANA SAYA
all product is open for oder

Friday, March 29, 2013

5th Hot Air Balloon @ Putrajaya

Belon panas...belon panas..mari2 datang putrajaya. Last day ahad ni jer...Org datang putrajaya, kami yang duduk sini nak keluar dari putrajaya. Balik kampung ambil chenta hati...dua beradik ni stay kat kampung dgn opah seminggu, sempena cuti sekolah.



layan la ye gambar yang baru diambil pagi tadi..nak tengok belon yang design cenggini kena datang pagi2 la, dlm pukul 8 memang masa yang cantik utk smpai kat sini. kalau dah tengahari tu tinggal belon bulat yang untuk orang ramai naik je la...










2 comments:

  1. bestnyerrrr...
    dah berapa tahun ada hot air balloon ni.. tp akak belum berkesempatan nak pegi tgk... susah sikit sbb en. suami kerja 2 minggu baru cuti.. kdg tu tak kena dgn hari cuti dia... weekend ni pulak nak kena hantar kakak dini ke asrama pulak.. mmg tak berpeluang lagilah nampaknya...

    ReplyDelete
  2. saya ni nasib baik je..sbb duk putrajaya

    ReplyDelete